Winnen met WaterWalks

Win een mooie prijs met jouw post in de WaterWalks app! Kans maken op een nachtje Hotel New York? Doe mee!

Wie voor 16 oktober de WaterWalks app gebruikt maakt automatisch kans om een leuke prijs te winnen. Voor de beste, leukste en origineelste bijdragen in de app zijn er mooie prijzen te winnen!

Hoe doe je mee?

Als je een foto, filmpje, tekst of audiofragment plaatst voeg je voor je het plaatst altijd een hashtag toe. De tien keuzes zijn: Natuur, Geschiedenis, Toekomst, Architectuur, Kunst, Boten & Schepen, Landschap, Educatie, Innovatie, Waterkwaliteit, Recreatie en Afval. Voor iedere hashtag hebben we prijs beschikbaar. Deze variëren van een etentje op het Eiland van Brienenoord tot een rondleiding op de SS Rotterdam en een nachtje in Hotel New York tot kaarten voor een voorstelling naar keuze in het Luxor Theater.

Het team van WaterWalks bekijkt alle bijdragen met een deskundige jury en kiest winnaars die het leukste, origineelste of ontroerendste bericht hebben gepost. Winnaars krijgen begin oktober bericht via email op het adres waarmee je je hebt geregistreerd in de app.

Doe mee en download de app.

share:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q A B C D E F G H I J K L M N O P Q

Download de WaterWalks app

Deel je gedachten, foto’s, video’s, herinneringen en persoonlijke observaties die je achterlaat op de plek waar je bent. Zo bouw je mee aan de nieuwe waterkaart van de Maas.